21 Mart 2007

SALÇALI SOSİS


500 gr.sosis,
1 kaşık un,
1 domates,
tereyağı,
2 sivri biber,
1 bardak su,
Tuz, karabiber,kimyon
Yağı eritip,unu kavurun.Un pembeleşince doğranmış domates,biberi ekleyin.halka halka doğradığınız sosisleri de katın.Suyu ekleyip beş dakika pişirin.
Ocaktan almaya yakın baharatları ekleyin.
AFİYET OLSUN........

2 yorum:

Adsız dedi ki...

un koyduğumuzdan herhalde çok topaklandı hiç güzel olmadı resim gibi hiçde olmadı!!!!!

tuğba dedi ki...

Merhaba kim olduğunuzu keşke yazsaydınız.Aslında topaklanma oluyordur mutlaka o sırada hemen rblendırı kullansaydınız yada böyle bir durumda karşılaşıyorsanız yağınızı biraz miktarını artırın.

Paylas