17 Nisan 2007

BAŞAMEL SOSLU FIRINDA TAVUK


Sevgili yemekaskı Emelin etkinliği için hazırlanmış bir lezzet....
Malzemeler:
4 adet haşlanmış Tavuk göğsü

1 kahve fincanı un

½ yemek kaşığı margarin

yarım kilo süt

1 su bardağından az haşlanmış bezelye

1 “ küp doğranmış havuç

1 “ “ mantar1

su bardağı kadar rendelenmiş kaşar peyniri


Haşlanmış tavukları parçalayalım.Tencerede margarini eritip yağı kavuralım arkasından yavaş yavaş sütümüzü de ekleyip koyu kıvama gelene kadar pişirelim.Bolcamı hafif yağlayalım.Tüm malzemeyi karıştırıp kabımıza boşaltalım üzerine kaşarı da ekleyip 170 derecede önceden ısıttığımız fırında üzeri kızara kadar pişirelim.



AFİYET OLSUNNNNNNNN

Hiç yorum yok:

Paylas