FİKİR VERMEK AÇISINDAN..



Geçenlerde bir blogçu arkadaşım kendi sayfasına yemek harici birkaç ürün koymuş.Merak edenlere .Bende görünce arşivimde epey bu tarz ürün var.Daha önce görüp elimde dursun dediğim.Bende artık burdan hep değişik aksesuarlar hem gezdiğim yerledeki yediğim içtiğim lezzetleri paylaşacağım.İşte onlardan bir kaçı.


Baharatlık hoşuma gitti.Bulursam almalıyım mutlaka .Görenler haber versin lütfen.

Bu tam bana göre:))Pasta keserken zorlananlar için ideal.




Yorumlar

Unknown dedi ki…
pasta keseceğine bayıldım :) ama baharatlık için aynı şeyi söyleyemiycem çünkü bence baharatlık, tuzluk dediğin dev - jumbo boy olmalı :) iki güne bir baharat doldurmaya sinir oluyorum da ...
Disalce dedi ki…
baharatlık çok güzel gerçekten...

pasta dilimleyicide güzel..ama kalablık misafire nasıl yetireyim derdinden anlamıyor gibi geldi:))

paylaşımın için sağol canım...
Unknown dedi ki…
Arbella TV kazandırıyor

Mutfakta ilk yardım kanalı Arbella TV, mutfakta ‘gizli kalmış yetenekleri’ ödüllendiriyor… Arbella Makarna’nın kurduğu internet televizyonu Arbella TV, açtığı makarna tarifi yarışmasıyla, her ay farklı illerden gelen, yöresel izler de taşıyan tarifleri geniş kitlelerle paylaşma şansı sunuyor. Güzel ve özgün tariflerin sahipleri de çeşitli armağanlar kazanıyor.

Yarışmaya katılmak için yapılması gereken tek şey; Arbella Makarna’yla en pratik, ekonomik, hızlı ve lezzetli yemek tarifini hazırlamak ve fotoğrafını da çektikten sonra Arbella TV’ye göndermek.

Bunun için önce siteye ücretsiz olarak üye olunuyor ve yarışmaya katılma hakkı elde ediliyor. Arbella TV’nin genç ve cana yakın aşçısı Cenk de, gönderilen tarifleri değerlendiriyor, yorumlarıyla sitede paylaşıyor. Gelen tariflerden 12’si çeşitli hediyelerle ödüllendiriliyor.

Yarışma Nisan, Mayıs ve Haziran ayları boyunca sürecek, her ayın birincisi de onu izleyen ayın ilk haftasında açıklanacak.

Yarışmaya ilişkin daha ayrıntılı bilgi için www.arbella.tv adresini ziyaret edebilirsiniz.

www.arbella.tv
www.evdeyimaciktim.com
Medya İletişimi ve Ayrıntılı Bilgi İçin
Aycan Işık
Pointistanbul Halkla İlişkiler
(212) 240 33 73 aycan@pointistanbul.com
zeynebinsofrası dedi ki…
Bahratlık konusunda buket ekatılıyorum.Ama benimde en zorlandığım şey pasta kesmek.Gerçekten çok pratikmiş.Paylaşımın için sağol.böyle paylaşımların devamını bekliyoruz.sevgiler....