Sevgili Sinem Çakar'ın davetiyle lezzetinin her tadını evde kullandığım tadını bildiğim Knorr ailesiyle tanışmaya gittim.Karşılama çok sıcak ve içtendi.Şef Mehmet Soykan da olunca keyifli güzel bir gün geçirdik.
Mutfak Sanatları Okulun mutfağında olmakta ayrı bir zevkti benim için.Ürün Müdürü Ali Coşkun bey bize Knorr hakkında bilgilendirdi.Yeni yüzü Herke Sofraya sitesinde olan bitenleri anlattı.Bu arada sizde bir ziyaret edin derim.Buradan bir tıktık
Daha sonra Şefimiz Mehmet Soykan imzalı menülerimizdeki lezzetleri sırasıyla yapmaya koyulduk.
İlk tarif :Taze Naneli ve Kuzu Etli Terbiyeli Buğday Çorbası ...."Bruschetta" eşliğinde.
Ben bazen hazır çorba alır kullanırım.Ama Buğday çorbasına ayrı bir beğendim.
Sonra Ana yemek olarak da :Biberli Fırınlanmış Piliç.Patates Püresi ve Yaban Turplu mevsim sebzeleri eşliğinde
Ve günü son lezzeti ;bombası :Sıcak Çikolatalı kek dondurma eşliğinde.
Burdan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.Tüm Knorr çalışanlarına Şefimiz Mehmet Soykana Ve Msa çalışanlarına.Güzel bir pazar günü geçirdik.
Tarifleri yavaş yavaş vereceğim.Bu bilgileri de sıkışık bir zamanda yazıyorum.Sağlık problemlerim biraz artı fırsat bulduk um ilk zamanda tarifleri paylaşacağım.
Yorumlar
öpüyorum canımmm
geçmişler olsun çok
Seni tekrar görmek te güzeldi.
Çok öptüm canım
güzel bir gündü en kısa zaman da görüşmek üzere.çok öpüyorum..
çok öptüm...