Bİ BÜYÜK FEST VE GİDEMEME ÜZÜNTÜSÜ

Bi Büyük Fest davetiyeleri gelmeden önce her şey olumluydu.Ege sorun olmayacağını söylemişlerdi.Ama Biletix olamayacağını söyleyince tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.Eşimle gitmek istiyordum.Öyle oraya götürebileceğim çok samimi arkadaşım yok maalesef.İstanbul da yaşamaya başlayalı 7 sene oldu şöyle kol kola gideceğim candan bir insan bulamadım.Azimliyim bulacağım ama:))
Sağ olsun Hayatın Ta kendisi Yasemin mezemin resmini çekmiş.Ne kadar teşekkür etsem azdır.Resim karelerinden güzel bir gece olmuş belli.İnşallah seneye diyorum.:))Rekor başarıya ulaştığı ona sevindim.1515çeşit meze Türklere öz bir meziyet olsa gerek:))


Yorumlar

Burcu Çalışkan dedi ki…
Tebrik ediyorum Tuğba senide dediğin gibi bir sonrakilerde olabilrisin uarım
Miskokulu Lezzetler dedi ki…
Tuğbacığım çok üzüldüm . Ama mezenin tarifini ne olduğunu yazarsan çok memnun olurum. Sevgiler İzmirden...
Mutfak Sırları dedi ki…
Merhabalar Bi'büyükfest' egidememenize üzüldüm gerçekten. Çok güzel bir etkinlikti, ben ordaydım ve sadece rekor masayı görmek bile güzeldi. Gelip görmenin yerini tutmaz ama neler olup bittiğini görmek için çektiğim fotoğraflara bakmak isterseniz mutfaksirlari.com adresimde sağ al köşede flickr bölümü var. Yakında orda paylaşıyor olacağım fotoğrafları. İstanbulda arkadaşım yok demişsiniz, belki bir başka etkinlikte bir araya gelir tanışma imkanıda buluruz. ayrıca yemekbloglari.com adresinide önermek isterim size diğer yemek blogu arkadaşlarla tanışma imkanı bulabilmeniz için. Sevgiler... Nilay
pelince dedi ki…
Tuğbacım canım üzüldüm... Ama sıkma canını,İstanbulda bir yerden bir yere gitmek gerçekten sorun oluyor..Bende çok zorlanıyorum.. Ama İstanbulda etkinliğin biri biter biri başlar,canımız sağolsun.. boşver bir dahakine inşallah..

çok öptüm seni...
Mimosa Café dedi ki…
mezenin tarifini alabilecek miyiz? :)
Rakunt ideas dedi ki…
Burcu inşallah canım

Nilay tşk ederim.:)

Ebru sağol canım mezemin tarifine bağlantı vermiştim ama renk olayından görünmemiş.Pardon canım:))

Pelin canım benim sağol öptüm.