SAĞLIKLI YEMEK ....


İki hafta önce gelen bir süprizdi.Mfb ürünleri geldi.Şimdiye kadar doğal olarak hiç duymamıştım ama iyiki de gelmiş bu konuda da bilgim olmuş oldu.

Paketimden çıkan lezzetler:
Esmer cevizli kek,vişneli çikolatalı kek,Parmesanlı chester (bunlar güzeldi),Elmalı kuru üzümlü mufin,yulaflı muffin,Limonlu cheescake,Ve bayıldığım Espressolu Biscoti,Tarçınlı Biscoti,Limonlu Biscoti oldu.

MFB nin kendi sitesinden haklarındaki bilgi ve işleyişleri.

Bilinçli birçok insan hayatlarında değişiklik yaparak kendilerinin ve ailelerinin sağlığı açısından olumlu adımlar atmayı denemekte ancak gerek aldıkları binlerce tavsiye, gerekse uygulanması neredeyse imkansız formüller nedeni ile bu çabaları uzun vadeli ve kalıcı sonuç verememektedir.

MFB menüleri ile hedeflerinize keyifle ve kolayca ulaşacağınızı göreceksiniz. Sizin ihtiyaç ve seçimleriniz doğrultusunda MFB beslenme uzmanlarının belirleyeceği menünüz, her gün kendi endüstriyel mutfağımızda taptaze, sağlıklı ve en kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanmakta, istediğiniz adrese her gün taze olarak teslim edilmektedir.

Kendinizi ''eh işte, şöyle böyle'' hissetmekle, zihinsel ve fiziksel olarak çok formda, ''çakı gibi'' hissetmeniz arasındaki ''dünyalar kadar'' farka sadece sağlıklı beslenerek ulaşabilirsiniz.

MFB ile hedefinize ulaşırken enerjiniz artacak, sindirim sisteminiz rahatlayacak, cildiniz canlanacak ve beyniniz daha keskin çalışacak.
Sağlıklı yemek yemenin, ne kadar lezzetli olabileceğini ve porsiyon kontrolünü öğrenerek, ileri ki yıllar için iyi bir yatırım yapın…

Daha detaylı bilgi için internet adresleri buradan tıklayın.

Yorumlar