Sakatat seven için vazgeçilmez bir lezzet.Bende Tüm sakatatlar olmasa da içlerinden en sevdiğim Dana dil söğüştür.Ama nedendir bilinmez Yılbaşından yılbaşına yapılır.:))
Yanına bir de rus salatası of of ....
Malzemeler:
- 1 bütün Dana dil
- Tuz,karabiber
Dili tencereden çıkartıp soğumasını bekleyin, sonra doğrama tahtasına koyup üzerindeki sert deriyi bıçakla temizleyin, kök kısmını kesip ayırın.Kalan ön kısmını keskin bir bıçakla ince ince dilimleyin.
Eğer isterseniz sebze ile haşlaya bilirsiniz.Örneğin Havuç,kereviz yaprağı,soğan,maydanoz sapı koyup da haşlaya bilirsiniz.
Afiyet Olsun.
Yorumlar
tombikasci.blogspot.com
(Rica etsem etkinliğimizi paylaşıp duyurmaya yardımcı olur musunuz?) Sevgiler herkese..
Facebook sayfamız: http://www.facebook.com/pages/Mutfa%C4%9F%C4%B1mdaki-Tarifler/211141232312839?sk=wall