MALZEMELER:
1 Demet Semizotu (sadece yaprakları)
1
Küçük konserve ya da taze haşlanmış mısır
1 orta boy soğan
2 orta boy domates
SOS
İÇİN :
6-8 yemek kaşığı yoğurt
5-6
diş sarımsak
2
çay kaşığı hardal
1
türk kahvesinden biraz az ılık su
2
yemek kaşığı Zeytin yağ
1
çay kaşığı kırmızı biber
Tuz
Sadece
yaprakları ayıklanmış semizotunu yıkayıp iyice
süzdükten sonra,piyazlık doğranmış soğanları,elle ufaladıktan
sonra küp küp doğranmış domatesleri,mısırı harmanlayın.
Sosu
da ayrı bir yerde hazırlayalım .Ve iyice karıştıralım.
Tüm
malzemeyi harmanlayıp servis tabağına alalım.
Üzerine
elde kırılmış cevizler ile süsleyip
servis yapalım.
Afiyet
Olsun….
Yorumlar