14 Ocak 2007

FİNCAN BÖREĞİ

3 ADET YUFKA
3 ADET HAŞLANMIŞ PATATES
3 YUMURTA
1 SU BARDAĞI SÜT
TUZ,KARABİBER
KIZARTMAK İÇİN SIVIYAĞ

YUMURTALARI ÇIRPIN SÜT VE HAŞLANMIŞ RENDELENMİŞ PATATESİ DE YUMURTA İLEKARIŞTIRIN.TUZ,KARABİBER,KIRMIZIBİBER İLAVE EDİP İYİCE ÇIRPIN.TEZGAHA YAYDIĞINIZ YUFKANIN HER YANINA SÜRÜN İKİNCİ YUFKAYADA AYNI ŞEKİLDE SÜRÜN ÜÇÜNCÜ YUFKANIN SADECE YARISINA SÜRÜP DİĞER YARISINI ÜZERİNE KAPATIP BARDAKVEYA KALIP İLE KESİP KIZGIN YAĞDA KIZARTIN...

Hiç yorum yok:

Paylas