Malzemeler
4 adet İGLO Milföy
2 adet elma(rende veya küp küp)(ve mayhoş olan yeşil elma tercih edin.)
1 tatlı kaşığı tarçın
1 yemek kaşığı şeker
Milföyün her bir yaprağını merdane yardımıyla açalım. Tart kalıbına yerleştirelim.Kenarları dışarı sarkacak sorun yok. :) Üzerine çatalla delikler açalım. Tavada küp küp doğradığımız elma, şeker ve tarçını karamelize olana kadar karıştıralım.,
Elmalar biraz soğuduktan sonra milföy hamurunun üzerine koyun.Sarkan kenarları üzerine kapatalım.Üzerine arzu ederseniz ki nefis oluyor 1 yemek kaşığı esmer şeker serpile bilir.Ve tabi servis tabağında dondurma ile lezzetlendirilmeli.
Yorumlar
Sizi de benim bloğuma mutlaka beklerim.
http://lezzettaneleri.blogspot.com/